Diari Més

Policial

Detingut per donar un cop de puny a un agent de policia de Torredembarra

Els fets van passar dissabte a les proximitats del port esportiu

Els agents van detenir-lo a

policia Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 20 anys, veí de Roda de Berà, ha estat detingut aquest dissabtecom a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat. Els fets van tenir lloc al voltant de les set del matí del dissabte quan la Policia Local va rebre l’avís d’un ciutadà alertant que hi havia un grup de nois amb actituds incíviques a les proximitats del port esportiu de Torredembarra.

Tot seguit, van localitzar el grup de nois, que es barallaven entre ells, i que havien deixat un vehicle al mig del carrer amb les portes obertes. Malgrat la presència dels agents, que van intentar mantenir l’ordre, els joves van continuar amb els aldarulls.

En el moment de dur a terme les proves reglamentàries d'alcoholèmia, un dels joves va donar un cop a la mà a l'agent que tenia l'aparell, provocant que l'aparell caigués al terra. Tot just després, li va donar un cop de puny a la cara. Per aquest motiu, es va procedir a la detenció del noi i el vehicle va quedar immobilitzat. Després de realitzar l’atestat corresponent, el detingut va ser lliurat al jutjat de guàrdia del Vendrell.

tracking