Diari Més

Policial

Detingut per portar 15 embolcalls amb cocaïna i 730 euros a Valls

El conductor del vehicle on viatjava va donar un cop de volant que va alertar els mossos

L'home portava els embolcalls dintre d'un paquet de tabac.

Detingut per portar 15 embolcalls amb cocaïna i 730 euros a VallsMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, ha estat detingut aquest dilluns com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc a Valls quan una patrulla de trànsit que feia prevenció de l’accidentalitat es va creuar amb un vehicle que havia fet una maniobra errònia consistent en un cop de volant. Els agents van aturar el vehicle a Valls i van identificar els dos ocupants del cotxe, un dels quals tenia antecedents per delictes contra la salut pública.

Amb aquesta informació, els agents van demanar el suport d’una patrulla de la comissaria de Valls i van fer l’escorcoll del vehicle i dels seus ocupants. D’aquesta manera, un dels agents va localitzar-li a l’individu situat al costat del conductor un paquet de tabac amb 15 embolcalls amb cocaïna. També portava al damunt 730 euros en efectiu fraccionats en diversos bitllets.

Per tot plegat, els mossos van detenir l’home per un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues. A més,van denunciar el conductor per circular amb permís de conduir expedit en un altre país i que no l’habilitava per conduir. També va ser denunciat per conduir sota els efectes de les drogues ja que va donar positiu per cocaïna.

El detingut va passar a disposició al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls ahir i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking