Diari Més

Patrimoni

L'Orgue de Valls suma 50 nous padrins i padrines en el tradicional acte de lliurament de diplomes per la Candela

El nou instrument ja compta amb un total de més de 300 padrins

Imatge de l'acte celebrat dissabte.

L'Orgue de Valls suma 50 nous padrins i padrines en el tradicional acte de lliurament de diplomes per la CandelaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte, i amb motiu de la proximitat de la festivitat de la Candela, la nau de l’església de Sant Joan va acollir una nova entrega de diplomes als padrins i padrines de l’orgue de la ciutat, que serà una realitat ben aviat, més concretament el 20 de desembre d’aquest any, i després de cinc anys intensos de campanya de recuperació i mecenatge.

Com ja és habitual, els padrins i padrines van recollir el seu diploma acreditatiu, acompanyat d’un tub que simula els tubs que conformaran el futur instrument. Durant l’acte, que va acabar amb una fotografia de grup a l’altar major, el rector i president de la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls, Joan Àguila, va agrair la implicació i col·laboració de tots els presents i del conjunt d’entitats, associacions, empreses i particulars que s’ha adherit a la campanya des dels seus inicis, i que son els qui faran possible que l’orgue de la ciutat sigui ben aviat una realitat.

Aquest és el quart lliurament de diplomes a padrins, acte que sempre s’ha organitzat coincidint amb les festivitats de Sant Joan i la Mare de Déu de la Candela, dues dates significatives del calendari festiu vallenc. De fet, a data d’avui, l’orgue ja compta amb més de 300 padrins i padrines.

La Comissió ciutadana de l’orgue de Valls fa un balanç positiu de la campanya de subscripcions populars i anima a tots els qui encara no s’hi han adherit a fer-ho. Les aportacions avancen a bon ritme, i ja només manquen 30.000€ per completar el finançament total del projecte, que ha comptat també amb el suport de l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona.

tracking