Diari Més

Festa Major

El setè Concurs Fotogràfic Albert Iturria ja té guanyadors

Durant els actes de la Festa Major d’Hivern a Vila-seca es van donar a conèixer els guanyadors

'Pilar Castells & Cavall' de Josep M. Salado, fotografia guanyadora del primer premi.

El setè Concurs Fotogràfic Albert Iturria ja té guanyadorsJosep M. Salado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Recentment, i durant els actes de la Festa Major d’Hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del setè Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria' que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb la cultura a Vila-seca i el moviment associatiu.

La primera Tinenta d’Alcalde i regidora de Cultura, Manuela Moya, acompanyada del segon Tinent d’Alcalde, Josep Toquero, la regidora Pineda Vaquer i la filla del fotògraf homenatjat, Sílvia Iturria, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Josep M. Salado, per la fotografia Pilar Castells & Cavall; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Xavier Barrullas Muñoz i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Montse Magriñá Gabarra. A més d’aquests premis, el jurat va decidir concedir un accèssit a Alicia Garcia Moreso per la sèrie dotat amb 175 euros.

Per la seva banda, en la categoria infantil, els 50 euros en material escolar se'ls van endur Lara Barrullas Muñiz, Arlet Espejo Rofes i Eric Espejo Rofes.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull gairebé 80 fotografies realitzades per una vintena de participants.

El jurat d'aquest setè Concurs Fotogràfic Albert Iturria va estar format per Manuela Moya, regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques; Josep Toquero, regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme; Pineda Vaquer, regidora de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.

tracking