Diari Més

Societat

Ciutadans proposa que Salou permeti l'accés dels gossos a determinades zones de les platges durant tot l'any

Sergio Susín explica que «l’objectiu és acabar amb les restriccions actuals» i que «el municipi s’adhereixi al moviment Pet Friendly»

El succés ha passat a la platja de Llevant de Salou, a l'alçada del carrer Bilbao.

Un home de 88 anys greu en patir una aturada cardíaca en una platja de SalouGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Salou proposa que «l’Ajuntament permeti l’accés dels gossos a determinades zones de les platges durant tot l’any, també durant els mesos d’estiu» i que, d’aquesta manera, «s’acabi amb la prohibició actual, que no permet l’entrada d’aquests animals durant la temporada turística, entre Setmana Santa i el mes de novembre». Per fer possible aquest canvi, s’hauria de modificar o adaptar al pla oficial de serveis de temporada de les platges. Aquesta és una de les mesures que contempla una moció presentada per la formació taronja i que es debatrà al plenari d’aquest dimecres. «Proposem que Salou s’adhereixi al moviment Pet Friendly, que implica que els animals de companyia són benvinguts i tractats de forma correcta», ha remarcat.

Susín ha detallat altres mesures que inclou la moció, com que «els animals de companyia puguin accedir als edificis públics municipals» i que «es creï una zona adaptada per poder-los rentar». Segons el regidor taronja «l’objectiu és que Salou es converteixi en un referent del moviment Pet Friendly». Això implicaria, segons Susín, que «Salou atrauria un nou perfil de turista, ja que són cada vegada més les persones que quan viatgen, trien una destinació on la seva mascota sigui benvinguda».

tracking