Diari Més

Actualitat

Albert, el castellvellenc participant de MasterChef Junior, pateix a la final

La setena edició del concurs va concloure ahir a la nit proclamant a Lu en guanyadora

Albert durant una de les proves del programa culinari.

Albert, MasterChef JuniorMasterChef Junior

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de brillar en el duel final davantMaría, la catalanaLues proclamava guanyadora de "MasterChefJúnior 7" en una final marcada per la singularitat d'Albert i la presència deTamaraFalcó i el xef, 12 estrelles Michelin,MartínBerasategui.

La nena d'11anys, que es feia amb una beca de 12.000 euros per a continuar la seva formació i un curs de cuina de quatre dies en el prestigiós BasqueCulinaryCenter, s'emportava el títol després de lluir-se en una final més seriosa i formal que els programes anteriors d'aquesta setena edició.

Tot i això, un dels protagonistes de la nit va tornar a ser el castellvellenc Albert que va patir de valent per acabar el primer repte de la nit. Aquesta prova consistiaaseguir els passos d'un plat dePepeRodríguez, un dels cuiners professionals presents al concurs. A l'hora de cuinar, els nenshauriende seguir les instruccions delchefper acabar a la mateixa vegada que ell.

Albert no va tenir gens fàcil, es va cremar una mà i va arribar a plorar durantla elaboraciódel plat però va rebre el suport dels seus companys i del mateixPepeque va donar ànims al veí de Castellvell, fent-li veure les seves ganes per fer-ho bé.

Encara que va superar la primera prova, l'Albert va quedar eliminat del concurs al segon repte que va tenir lloc al restaurant delxefDiego Guerrero on els concursants havien de preparar dos plats del cuiner. Un cop acabat el repte, el castellvellenc va rebre el reconeixement del jurat i va abandonar definitivament el programa televisiu.

tracking