Diari Més

Explosió Canonja

IQOXE habilita un telèfon per atendre als afectats per l'explosió

La companyia s'ha posat en contacte amb les associacions de veïns perquè recopilin informació de cada veí afectat

Imatge de la planta de la Canonja.

iqoxe, canonja, indústria química, tancs, explosióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa IQOXE i l'Ajuntament de Tarragona han habilitat un telèfon i un correu electrònic d'atenció a les persones afectades per l'explosió de la planta petroquímica, segons ha informat el diumenge aquesta companyia en un comunicat.

El telèfon que habilita l'empresa és el 93 430 94 47 i el correu és: barcelona@rtsgrupo.com. Tots dos contactes estaran actius des de les 08.00 fins a les 18.00 hores.

La companyia química s'ha posat en contacte amb les associacions de veïns, als quals ha demanat que siguin els presidents dels encarregats de recopilar la informació personal de cada veí afectat.

Les dades que sol·licita IQOXE són una explicació de el dany material sofert, un telèfon de contacte, el nom de la companyia d'assegurances i una foto del desperfecte.

Una vegada que l'empresa rebi aquestes dades, els traslladarà a la companyia d'assegurances i s'iniciaran les reparacions.

«La forma més ràpida de completar el procés és que els afectats contactin amb la seva pròpia assegurança i que aquest s'encarregui de la reparació. Després, contactaran amb la companyia asseguradora d'IQOXE perquè s'encarregui de cobrir els costos», ha recomanat l'empresa.

MÉS INFORMACIÓ

Tarragona habilita un telèfon pels ciutadans afectats per l'explosió d'IQOXE

tracking