Diari Més

Solidaritat

Entreguen el xec de la caminada solidària 'Fem un pas contra la diabetis' a l'Hospital Joan XXIII

L’import recaptat ha estat de 810,00 euros

D'esquerra a dreta: Dr. Joan Vendrell, director IISPV; Sr. Xavier Prim, Regidor d'Esports el Sr. Marc Gavaldà, Regidor de Joventut i festes, ambdós de l'Ajuntament de Perafort i Puigdelfí; Dra. Sònia Fernández-Veledo, IP del Grup DIAMET; el Sr. Marc Bigordà, Alcalde, i el Sr. Francisco Dols, Regidor de l'Ajuntament de Garidells; Sr. Sergi Vernet, impulsor de la Caminada.

Entreguen el xec de la caminada solidària 'Fem un pas contra la diabetis' a l'Hospital Joan XXIIICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caminadasolidària Fem un pas contra la diabetis, organitzadapels ajuntaments de Perafort, Puigdelfí i els Garidells, i celebrada amb motiu del Dia Internacional de la Diabetis el passat 1 de desembre de 2019, ha repartit el xec dels diners recaptatsalGrup de recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (Grup DIAMET) de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII .

La caminada també va comptar amb el suport d’associacions i comerços locals, tant de Perafort i Puigdelfí, que van aportar el seu gra de sorra de forma totalment desinteressada; tanmateix, es va comptar amb el suport de Granges Prió (Els Garidells) i Automecànica Dols i Estètica Sonia Palacios (Perafort).

L’import recaptat ha estat de 810,00 euros, diners que es destinen al Grup de recerca DIAMET de l’IISPV que desenvolupa la seva activitat a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Aquest import ajudarà a avançar en l’estudi de les diferents línies de recerca que duu a terme sobre la diabetis. En aquest ocasió els diners es dedicaran a finançar els treball que s’estan duent a terme en dones amb diabetis durant l’embaràs a on s’estudia els efectes d’aquesta malaltia sobre les cèl·lules mare que es troben a la placenta.

tracking