Diari Més

Festes de Sant Antoni Vila-Seca

La pluja obliga a suspendre les curses del Cós de Sant Antoni

Durant la tarda, el temps va donar una petita treva a la cercavils d’elements tradicionals

Festa Major Vila-seca

Festa Major Vila-secaAjuntament Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pluges que van caure durant el matí d’ahir van obligar a suspendre les tradicionals curses de cavalls del Cós de Sant Antoni de Vila-seca que es troba immers en les festes majors d’hivern. Segons va informar el mateix alcalde del municipi, Pere Segura, al punt de les dotze del migdia i a través de les xarxes socials, els jutges de les curses, les quadres participant i el consistori van decidir conjuntament suspendre les curses dels equins donat que la pista de la Torre d’en Dolça no es trobava en les condicions adients per garantir la seguretat dels genets i dels animals.

Durant la tarda, la meteorologia va donar una petita treva a les festes de Sant Antoni de Vila-seca i es va poder celebrar la cercavila del Seguici Tradicional amb els elements festius i els balls. La cercavila va sortir des dels jardins del Castell i va finalitzar el seu recorregut a la plaça de l’Església.

Els actes de la festa major de Sant Antoni segueixen el pròxim cap de setmana. Divendres hi haurà la Gran Gala de Dansa Sant Antoni al Circ dels Somnis. A dos quarts d’onze de la nit El Sevilla presentarà el seu monòleg La vida és rocanrol. Dissabte, un dels actes més destacats ser+a la X Trobada dels Amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca i la Carretillada del ball de Diables. Diumenge, 26 de gener, se celebrarà la XXXVIII Trobada Gegantera amb una cercavila que començarà a les dotze del migdia.

tracking