Diari Més

Explosió Canonja

Un dels dos ferits ingressat a Vall d'Hebron millora i està menys greu

També hi ha ingressat un altre treballador de l'empresa petroquímica, que segueix en estat molt greu

Imatge aèria del polígon sud on es troba l'empresa IQOXE.

indústria química, IQOXE, canonja, explosi´´Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El treballador d'IQOXE que va ser traslladat ahir des de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona al de la Vall d'Hebron de Barcelona ha experimentat una lleugera millora i està menys greu, han informat avui dijous a EFE fonts de aquest últim centre sanitari.

A l'Hospital Vall d'Hebron es troba ingressat també un altre treballador de l'empresa petroquímica de Tarragona en què es va registrar el passat dimarts una explosió i que segueix en estat molt greu, han afegit les mateixes fonts.

Aquestes dues persones són les úniques ferides en l'explosió que romanen ingressades en un centre sanitari del total de set ferits en aquest succés, ja que ahir van ser també donats d'alta altres dos ferits que estaven a l'Hospital Sant Joan de Reus.

En aquest greu succés han mort tres persones, dues d'elles treballadores d'IQOXE i un tercer un veí que es trobava al seu domicili de barri de Torreforta de Tarragona i que va morir en desprendre's el sostre del seu pis quan la tapa del reactor, una xapa de ferro d'una tona, va volar uns tres quilòmetres propulsada per l'explosió, va entrar per la finestra de l'edifici i va provocar l'enfonsament.

tracking