Diari Més

Explosió Canonja

Consternació a Constantí per la mort d'Òscar Atance a IQOXE

Era membre actiu dels Grallers i els Armats del municipi

Les banderes de l'Ajuntament de Constantí, a mig pal.

Consternació a Constantí per la mort d'Òscar Atance a IQOXECedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les banderes de l'Ajuntament de Constantí onegen a mig pal des d'ahir dimecres després que Òscar Atance Rovira, veí del municipi i un dels operaris de planta que es trobava a l'empresa química IQOXE durant l'explosió de dimarts, morís a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va ser ingressat en estat crític. Tenia quaranta anys i segons l'alcalde, Òscar Sánchez, era «molt conegut al municipi, una persona molt amable i membre actiu dels Grallers de Constantí i dels Armats».

Era també membre de l’Esbart Santa Tecla de Tarragona amb les Contalles de Sant Magí i del Ball de Valencians i també pare d’una dansaire, segons va comunicar l’Esbart Santa Tecla ahir tot expressant el seu dol a la família.

Sánchez afirma que, des de l'accident a la planta, la població ha viscut hores de molta preocupació amb Òscar Atance ingressat a l'hospital i a l'espera que pogués superar l'estat crític en què va ser traslladat pels serveis d'emergències la fatídica nit del dimarts. Ahir a la tarda, de la preocupació es passava a la tristesa. «La seva família és del poble, els seus pares són d'aquí. La seva dona regenta un negoci d'estètica al carrer Francolí i, de fet, som veïns, vivia a sis o set cases de la meva», afegia Sánchez.

Òscar Atance és un dels vuit ferits per la deflagració a IQOXE. Amb la seva mort ahir dimecres, ja són tres les persones que han mort a conseqüència de l'accident.

tracking