Diari Més

Explosió Canonja

El treballador mort d'IQOXE era de Flix però portava anys vivint al Camp de Tarragona

Bombers ha recuperat i evacuat el cos de la víctima que es trobava entre la runa de la sala de control de l'empresa

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil ha confirmat que el cos trobat a la indústria de la Canonja és el del treballador desaparegut en l'accident químic de dimecres a la tarda. L'han localitzat els Bombers entre la runa, a la zona d'oficines de l'empresa. Segons ha avançat Ràdio Móra d'Ebre - Cadena SER, es tracta d'un home nascut a Flix, que residia des de feia anys a Reus.

En aquest sector hi havia risc estructural i s'ha treballat per poder estabilitzar la zona i accedir amb seguretat per fer el rescat del cos. Psicòlegs del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Mossos d'Esquadra acompanyen els seus familiars.

Al voltant de les 17.30 hores, Bombers ha recuperat i evacuat el cos de la víctima que es trobava entre la runa de la sala de control de l'empresa, quan efectius del Grup d'Estructures Col·lapsades han valorat l'estabilitat de l'estructura col·lapsada.

Amb aquesta són dues les víctimes que ha deixat aquest accident, ja que una altra persona va morir a Torreforta a causa de l'impacte d'una planxa que va sortir projectada per l'onada expansiva,que hauria projectat una planxa metàl·lica que hauria impactat contra l'edifici d'habitatges on vivia la víctima. A més, també hi ha un ferit crític i un ferit molt greu, ingressats a l'hospital Vall d'Hebron, així com un de menys gravetat i cinc lleus. Tots els ferits són treballadors de l'empresa IQOXE.

Vista de una pieza de la empresa química IQOXE, donde se produjo una explosión en su complejo industrial de Tarragona.

IQOXE, explosió, canonjaEfe

Imatge d'una peça de l'empresa química IQOXE, on es va produir l'explosió.

El treballador mort d'IQOXE era de Flix però portava anys vivint al Camp de TarragonaCedida

Pla general de Bombers preparant material e esperant davant d'un dels camions a l'accés de de la planta d'IQOXE a la Canonja.

bombers, iqoxe, explosióACN

tracking