Diari Més

Transport

Diversos usuaris acomiaden l'últim tren que va sortir ahir des de l'estació de Salou

Amb l'entrada en funcionament del Corredor, els salouencs han de traslladar-se fins el baixador de PortAventura o fins Cambrils per agafar el tren

Imatge de l'últim tren que ha circulat per la via de la costa.

últim tren Salou@JoanCSalmeron

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els habitants d'Hospitalet de l'Infant així com els salouencs van reunir-se ahir a les respectives estacions de tren per acomiadar l'últim comboi que va circular per la via. Arran de l'entrada en funcionament de la nova variant de Vandellòs del Corredor del Mediterrani les estacions actuals de Salou, Cambrils, Mont-roig i l'Hospitalet deixen d'estar operatives. En el cas de Cambrils i l'Hospitalet, aquests estrenen noves estacions situades a les afores dels municipis. Mentre que els salouencs s'hauran des desplaçar fins al baixador de PortAventura, fins la nova estació cambrilenca o fins a Vila-seca per poder utilitzar el tren cap a Barcelona o cap a les Terres de l'Ebre.

Diumenge, a les 21.30 hores va sortir el darrer tren en direcció Barcelona. Molts usuaris van organitzar una trobada per fer el recorregut fins Cambrils i després fer-lo a la inversa amb l'últim comboi en direcció sud, des les 22.47 hores. Molts van voler immortalitzar un fet històric que comportarà, a la llarga, el desmantellament de les vies de la costa després de molts anys de reivindicacions per part de molts veïns.

tracking