Diari Més

Obituari

Mor Carles Barceló, alcalde de Vandellós durant tota una dècada

Va governar entre 1987 i 1997 i va ser el primer batlle de Convergència al municipi

Imatge d'arxiu de Barceló en una compareixença davant dels mitjans de comunicació.

exalcalde Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Carles BarcelóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exalcalde de Vandellòs-l’Hospitalet de l’Infant Carles Barceló va morir ahir als 82 anys. La capella ardent es troba al tanatori de l’Hospitalet de l’Infant i el funeral de l’exalcalde serà avui a les dotze del migdia al municipi de Vandellòs. Barceló va ser batlle durant deu anys (1987 i el 1997).

Va entrar en la política municipal l’any 1983 sota las siglas de l’Agrupació d’Electors de Vandellòs i després va passar a CiU. Va ser proclamat alcalde el 1987 i, una dècada després, va deixar el càrrec, que va passar a mans de Josep Castellnou.

Del pas de Barceló per l’alcaldia se’n recorden algunes fites importants a Vandellòs, com la inauguració de la Casa de la Vila al l’Hospitalet de l’Infant, el parc de Bombers, la clínica rural de Vandellòs i l’actual CAP de l’Hospitalet. Durant el seu mandat el nom del municipi va passar a denominar-se Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Amb el seu govern es van posar en marxa els mitjans de comunicació local com Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i la Televisió de Vandellòs. La capella ardent està al tanatori de l’Hospitalet de l’Infant i l’enterrament de l’exalcalde serà avui divendres a les 12 del migdia. Ahir es van succeir les mostres de condol a les xarxes socials. Entre les moltes destaca la de Junts per Cat que publicava «ens ha deixat en Carles Barceló i Vernet, alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els anys 1987-1997. El municipi que gaudim avui es deu en gran part a l’obra de govern duta a terme durant el seu mandat i sobretot a l’estima que tenia pels seus pobles».

tracking