Diari Més

Policial

Alerta veïnal a Vilafortuny després de patir quatre robatoris en un dia

El passat dia 30 de desembre els lladres van entrar a quatre habitatges entre les 20.49 i les 23.33 hores

Pla general del carrer Germa Vallmitjana, on van haver-hi dos robatoris.

Alerta veïnal a Vilafortuny després de patir quatre robatoris en un diaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrada amb força a quatre habitatges de Vilafortuny (Cambrils) en un mateix dia ha posat en alerta els veïns d’aquesta urbanització on, segons Mossos d’Esquadra, s’hi està duent operatius de vigilància. Els quatre robatoris es van produir en una mateixa zona, en carrers propers entre ells, el passat dia 30 de desembre, i en una mateixa franja horària: la policia local de Cambrils va rebre l’avís del primer robatori a les 20.49, i de l’últim, a les 23.33. Tot plegat convida a sospitar que va ser un mateix lladre o grup de lladres els que es van dedicar a pentinar la zona.

La policia local de Cambrils va tenir notícia de la primera entrada amb força a les 20.49 en un habitatge del carrer Arístides Mallol. El lladre o lladres van entrar a una casa adossada de dues plantes, a la qual van accedir escalant fins a una finestra de la primera planta. Després de forçar-la fent palanca, van entrar-hi i es van endur joies i diners.

Del segon robatori es va tenir coneixement a un quart i cinc d’onze de la nit. En aquest cas, els lladres accedien a una casa unifamiliar del carrer Germà Vallmitjana.

Nou minuts després, veïns del carrer Moscou van sol·licitar la presència policial després de comprovar que algú també havia entrat a casa seva.

Finalment, el darrer dels robatoris es perpetrava, novament, a un altre habitatge del carrer Germà Vallmitjana. El veí afectat va informar la policia que, en arribar a casa, s’ho havia trobat tot regirat.

Segons els Mossos d’Esquadra, als quals se’ls va requerir, l’entrada amb força en aquest darrer habitatge s’hauria produït entre el migdia i dos quarts de dotze de la nit, l’espai de temps en què els propietaris van estar fora de casa.

tracking