Diari Més

Polèmica

Albert publica missatges a favor d'Espanya a Twitter i MasterChef li tanca el compte

Segons la família del nen de Castellvell del Camp i la productora del programa li haurien usurpat la seva identitat a la xarxa social

Albert durant una de les proves del programa culinari.

Albert, MasterChef JuniorMasterChef Junior

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert, el nen de 10 anys de Castllevell del Camp i exconcursant de MasterChef Junior 7, s'ha vist envoltat per la polèmica. El motiu ha estat uns missatges que han aparegut al seu compte de Twitter amb proclames com «Arriba España» juntament amb un GIF de la bandera espanyola o mencions a Santiago Abascal o Donald Trump.

Fonts properes al programa han explicat al portal 20Minutos que «els comptesde Twitter es creen des del programa i després es parla amb els pares perquè tinguin activitat relacionada ambMasterChef». En comprovar que el nen castellvellenc ni la família ho havien publicat, el programa va decidir tancar el compte de Twitter en haver patit una usurpació d'identitat a la xarxa social.

Els tuits del menor del Baix Camp van provocar la indignació d'alguns usuaris de Twitter mentre que d'altres recolzaven les proclames.

Albert es va convertir des del començament del programa culinari en el protagonista indiscutible de la setena edició. Ja només amb la seva presentació, on afirmava que erafan de Paco Martínez Soria i el seu programa favorit eraCine de Barrio, el petit va enamorar als espectadors. La seva simpatía i la seva retòrica ha deixat frases cèlebres que han desfermat els usuaris de Twitter. El fenomen Albert i la seva sinceritat han donat, de moment, els millors moments de MasterChef Junior 7.

Finalment, els desitjos del jove tarragoní d'abandonar el talent show a les tres setmanes es van complir «perquè a vegadesMasterChefavorreix una mica, veure'l i fer-lo. Pensava que fer-lo no m'avorriria, però una mica». La seva expulsió al darrer programa va venir acompanyada d'una bronca del jurat ja que Albert es va mostrarmolt relaxat i despistat als fogons. El petit va marxaramb l'esperança de tornar assegurant que «jo marxo, però ja em veureu en la repesca i en la final».

MÉS INFORMACIÓ

Albert, el jove tarragoní concursant a MasterChef, expulsat del concurs amb bronca del jurat inclosa

tracking