Diari Més

Judicial

El fiscal demana 16 anys a l'acusat d'apunyalar tres nois en una discoteca a Salou

Els fets van passar la matinada del 29 d'agost de 2018

Els fets s'han produït al carrer Carles Buïgas de Salou.

Carles Buïgas, Salou, navallada, detingutGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal demana 16 anys de presó per a un jove, que està en presó preventiva, per, presumptament, haver apunyalat tres joves a l'exterior d'una discoteca de Salou, després d'haver pegat una noia a dins.

Els fets van passar la matinada del 29 d'agost de 2018, quan l'acusat, el seu cosí i un amic eren en una discoteca de Salou i van molestar una noia que va protestar pel que passava, moment en què li van clavar un cop de puny a la cara.

Unes amigues de la noia, que era menor d'edat, van acudir a socórrer-la i també els van clavar cops i puntades de peu.

Finalment, la seguretat del local va expulsar els tres presumptes agressors, però a l'exterior de l'establiment hi havia dos amics de les noies que els van recriminar els fets i es va desencadenar una baralla.

L'acusat va atacar tres joves, el que va resultar ferit de més gravetat va rebre set ganivetades a l'esquena i al costat, també va resultar ferit un altre jove a la mà i en un costat, i, finalment, el mateix cosí de l'agressor va rebre una ganivetada en una cama.

El fiscal acusa el processat d'un delicte de temptativa d'homicidi per la primera de les tres agressions, i demana en aquest cas una condemna de vuit anys, que no pugui acostar-se a menys de 200 metres de la víctima, ni comunicar-se amb ella durant 15 anys, i el pagament d'una indemnització d'11.000 euros per les ferides sofertes i 22.000 més per la seqüeles.

També l'acusa de dos delictes de lesions amb arma pels altres dos atacs i demana quatre anys de presó més per a cada un d'ells, una ordre d'allunyament de 200 metres durant vuit anys i dues indemnitzacions de 42.000 i 14.000 euros entre lesions i seqüeles.

tracking