Diari Més

Reconeixement

Una cooperativa d'habitatge social de Valls rep premis per singular

La Titaranya, que ha rebut 75.000 euros en subvencions, ha iniciat un projecte de rehabilitació de cinc immobles al centre

La Diputació de Tarragona ha atorgat a la Titaranya el primer premi de la categoria social dels Premis Emprèn 2019.

Diputació Tarragona, Premi Emprèn, La Titaranya, cooperativaLa Titaranya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cooperativa d'habitatge social de Valls (Alt Camp) ha rebut premis i subvencions per la seva singularitat que sumen 75.000 euros, segons informa aquesta entitat.

La cooperativa d'habitatges i locals socials en cessió d'ús La Titaranya ha iniciat un projecte de rehabilitació de cinc immobles al centre històric de Valls, que dotaran el barri de més de 20 habitatges i cinc locals.

La Diputació de Tarragona ha atorgat a la Titaranya el primer premi de la categoria social dels Premis Emprèn 2019, dotat amb 5.000 euros.

També ha subvencionat un dels seus socis, l'Associació Cultural la Aleta, amb 10.000 més en concepte d'inversió per a la seva seu social.

D'altra banda, el Departament de Treball de la Generalitat ha concedit a l'Economat SCCL, entitat social de La Titaranya, una subvenció de 60.000 euros per a Projectes Singulars de promoció de l'economia social i la creació de cooperatives i societats laborals.

tracking