Diari Més

La Jove Orquestra InterComarcal celebra el seu desé aniversari a Tarragona i Vila-seca acompanyada d'Arnau Tordera

La formació tarragonina comptarà amb el cèlebre cantant del grup Obeses

Imatge d'arxiu de la Jove Orquestra InterComarcal durant un concert.

La Jove Orquestra InterComarcal celebra el seu desé aniversari a Tarragona i Vila-seca acompanyada d'Arnau TorderaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Jove Orquestra InterComarcal i el cantant i compositor Arnau Tordera oferiràn aquest Nadal un concert ben especial, en motiu dels seus primers deu anys de vida. El públic podrà gaudir d’una proposta atrevida i diferent amb obres simfòniques com l’obertura El rapte en el Serrallo de Mozart o la Dansa macabra de Saint-saëns amb les peces d’Obeses, un dels grups més rellevants del panorama actual català.

L’espectacle que oferiran porta el títol Un conte de Nadal, on interpretaran en primícia les versions simfòniques de les peces més estimades del darrer CD del grup, com són Fills d’una mateixa mare o bé Ulleres de lluna. El propi Arnau Tordera ha preparat els arranjaments orquestrals dels seus temes. L’espectacle tindrà una component teatral i narratiu, estarà protagonitzat pel mateix cantant, que ha creat un guió expressament per a l’ocasió i que no deixarà ningú indiferent.

Tal com ens explica el director de la JOIC, Marcel Ortega i Martí, «enguany l’orquestra celebra els primers 10 anys, i per això hem preparat una temporada carregada de sorpreses». La JOIC és un projecte que compta amb 50 joves músics de Catalunya i del País Valencià i que centra la seva activitat al Camp de Tarragona.

Els concerts seran diumenge 29 a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca a les 19h amb entrada inversa fins a completar aforament, i dilluns 30 a les 20h al Teatre Tarragona. Per a aquest segon concert, cal adquirir les entrades a www.tarracoticket.cat o a taquilles.

tracking