Diari Més

Televisió

L'increïble Albert segueix una setmana més a les cuines de 'Masterchef Junior'

El nen de Castellvell irradia sinceritat per totes bandes: «A vegades 'MasterChef' avorreix una mica, veure'l i fer-lo»

Albert i Juan a punt de presentar el seu plat amb sabor mexicà a l'última prova.

Albert, Masterchef junior, castellvell campMasterchef Junior

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sinceritat i els moments divertits d'Albert, el nen de 10 anys de Castellvell del Camp que concursa a Masterchef Junior, juntament amb les seves habilitats culinàries l'han portat a quedar-se una setmana més al programa. El jove, que es va definir com un fan de Paco Martínez Soria i Cine de Barrio, ha enganxat als espectadors del talent show.

Albert va tornar a fer gala del seu carisma amb frases com«Jo em vull quedar tres setmanes exactes, ni més ni menys. Perquè a vegadesMasterChefavorreix una mica, veure'l i fer-lo. Pensava que fer-lo no m'avorriria, però una mica». El jurat no va tardar en reaccionar amb rialles a la seva aplastant sinceritat. Pepe Rodríguez li va contestar «t'entenc perfectament, Albert. Veure una micaMasterChefestà bé, veure'l sencer... I fer-lo bueno, una setmana, dos... tres màxim, però a partir de la quarta aquí...».

Però aquí no va acabar la conversa, el petit xef va explicar el motiu perquè només vol quedar-se tres setmanes «vulltenir els regalets que donen quan marxes, perquè el meu ordinador està massa vell».

I és que el programa sap que Albert és el protagonista indiscutible de la setena edició de Masterchef Junior, el qualno para de regalar-nos moments únics. Potser no serà el que té més habilitats als fogons però, de moment, ha aconseguit salvar-se durant els dos programes que ja s'han emès. Dilluns vinent, Albert ens oferirà una nova dosi del seu particular carisma.

MÉS INFORMACIÓ

Albert, el nen de Castellvell que revoluciona 'Masterchef Junior'

tracking