Diari Més

Els infants de Vila-seca lliuren les cartes als patges reials

Els emissaris de Melcior, Gaspar i Baltasar han rebut als nens a l'exterior del Castell

Els patges reials han rebut centenars de cartes dels nens de Vila-seca.

patges Vila-seca, ses majestats orient, castellOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els patges reials de Melcior, Gaspar i Baltasar han fet parada aquest dijous, dia de Sant Esteve, a Vila-seca per recollir les cartes de centenars de nens que esperaven amb il·lusió el lliurament. La trobada ha començat a les 10 del matí a l'exterior del Castell on els infants acompanyats pels seus pares han desfilat un per un per donar la missiva als patges. Tots ells, que de ben segur s'han portat molt bé durant tot l'any, han apuntat a la carta els seus desitjos.

L'agenda nadalenca continua amb el concert de Sant Esteve que se celebra a les 19.30 hores a l'Auditori Josep Carreras. Actuarà la Coral Nova Unió de Vila-seca de la mà del seu director David Molina i l'Orquestra Händel del Conservatori Municipal de Música de Tarragona dirigida per Rafael Fabregat.

A partir de demà, 27 de desembre, i fins al dia 30 tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports el tradicional Parc de Nadal destinat als més petits de la casa. L'entrada serà solidària, per la qual cosa cal portar aliments de llarga durada que es destinarà al Banc d'Aliments. Per als no tan petits, al PIJ se celebrarà el Parc Jove de Nadal amb tot un seguit d'activitats programades.

Els que es van perdre la representació dels Pastorets a la Societat 'El Centru' el dia de Nadal tindran dues noves oportunitats aquest cap de setmana. Es podrà veure el dissabte a les 17 hores o bé el diumenge a les 11h. L'entrada costa cinc euros i es poden reservar a través del correu elspastoretsdevilaseca@gmail.com o al telèfon 977 39 19 67.

El dimarts 31 de desembre tindrà lloc el tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda, mentre que per la tarda hi haurà l'arribada de l'Home dels Nassos, a les 17.45 hores, a la plaça de l'Església i d'allí començarà una cercavila pels carrers del poble. Per la nit, el Pavelló Municipal acollirà la festa de Cap d'Any.

Finalment, el diumenge 5 de gener, a les 17 hores, començarà la Cavalcada de Reis que acabarà al Castell, on Ses Majestats saludaran als nens de Vila-seca i rebran la clau de les cases del poble a càrrec de les autoritats.

tracking