Diari Més

Successos

Dues persones ferides amb cremades a braços i mans en un incendi a un bar de Vila-seca

A la Sénia hi ha hagut un intoxicat lleu per fum en un altre foc, i a Sant Adrià de Besòs un altre pel mateix motiu

Imatge de l'incendi que a primera hora del matí ha provocat una barbacoa a Roquetes.

Dues persones ferides amb cremades a braços i mans en un incendi a un bar de Vila-secaBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat ferides amb cremades als braços i a les mans en el marc d'un incendi que ha tingut lloc aquest dimecres en un bar de Vila-seca (Tarragonès), segons han informat els Bombers. El cos d'extinció d'incendis ha rebut l'avís poc després de les tres de la tarda. El foc ha cremat una fregidora, caixes de cartró i plàstics diversos a l'interior del local, als baixos d'un immoble del carrer Josep Anselm Clavé. Els Bombers hi han enviat cinc dotacions.

A banda, al passeig de la Clotada de la Sénia (Montsià), una persona ha resultat intoxicada per fum i ha estat evacuada a un centre sanitari pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'incendi ha tingut lloc poc abans de les quatre i ha cremat una habitació.

D'altra banda, a primera hora del matí de Nadal, a les 07.42 hores, els bombers han rebut l’avís per un incendi en una parcel·la a la Colònia Parellades, a Roquetes, al Baix Ebre. S’han activat 3 dotacions dels Bombers que en arribar han comprovat que el foc afectava totalment una caseta a l’interior de la qual cremava una barbacoa. A les 08.01 hores ja es donava el foc per controlat. Hi han treballat 3 dotacions.

tracking