Diari Més

Loteria

Llargues cues a l'administració de Salou que va repartir 360 milions de la Grossa

Els compradors aspiren a que la sort torni amb el sorteig del Niño

Imatge dels responsables de l'adminstració que ha repartit la grossa.

La grossa de Nadal, el 26590, reparteix 90 sèries a SalouOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'administració de Loteria Doña Pilar, al carrer Barcelona 10 de Salou, plena de cartells que recorden que va vendre molts dècims de la Grossa del sorteig de Nadal, registra llargues cues de gent que aspira que es repeteixi la sort en el sorteig del Niño.

Aquesta administració va repartir 360 milions d'euros en vendre 90 sèries del número 26.590, vuitanta d'elles al centre aragonès El Cachirulo de Reus i deu per finestreta, tot i que va tornar vuit sèries més que es van quedar sense vendre.

Doña Pilar atrau aquests dies un eixam de compradors per si es repeteix la mateixa sort en el sorteig del Nen i es formen llargues cues davant aquesta administració, situada en un carrer molt cèntric de Salou.

Una dona que fa cua, Adela Martín, ha explicat a Efe: «cada dia passo per davant i mai he comprat res, però pel que es veu, ara és el moment».

Per la seva banda, Eduardo Moreno diu que ve a comprar «per encàrrec de la família» i precisa: «Jo no crec que si ha tocat una vegada, toqui dues, però com estic jubilat no m'importa fer cua».

Segons la responsable de l'administració, Núria Montero, només havia repartit 91.000 euros d'una Bonoloto i alguna quiniela com grans premis en els dos anys que porta al capdavant de Doña Pilar i ara és «com un somni».

MÉS INFORMACIÓ

«No m'imaginava donar des de Salou la primera grossa de Tarragona»

tracking