Diari Més

Solidaritat

Bruno Hortelano, protagonista de la Cursa de la Llufa que recaptarà diners pels afectats de la riuada

Se celebrarà el pròxim 28 de desembre a l'Espluga de Francolí

Bruno Hortelano signant material esportiu que es sortejarà a la Cursa.

Bruno Hortelano, Cursa Llufa, Espluga de FrancolíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El velocista olímpic Bruno Hortelano serà el mestre de cerimònies de la5a Cursa de la Llufa que se celebrarà el pròxim dissabte 28 de desembre a l'Espluga de Francolí. L'atleta, amb arrels espluguines, participarà a la cita del Club Atlètic Espluguí que destinarà els seus beneficis a la Riuada Solidària per ajudar els damnificats pels aiguats d'ara fa dos mesos.

Hortelano, un dels esportistes més destacats de l'Estat,serà l'encarregat de donar el tret de sortida de la cursa que té un recorregut de 600 metres i de 3,5 quilòmetres pels adults. La sortida serà a les 11 del matí des de la plaça de l'Església. En acabar, el plusmarquista donarà els premis als guanyadors i se sortejarà material esportiu seu entre els inscrits. A més a més, hi haurà xocolata calenta per a tots els participants.

Les inscripcions ja es poden fer a la llibreria Índex, a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i a l’Ajuntament de l’Espluga per un preu de 5 euros. És imprescindible córrer amb una llufa i la més original tindrà premi.

El corredor es va emportar el bronze del Campionat Europeu sub-23 en la modalitat de relleus 4x100 m el 2013 a Finlàndia. L’any 2016, a més de participar als Jocs Olímpics de Río de Janeiro, també va pujar amb podi aconseguint la segona posició del Campionat Iberoamericà del Brasil amb els 200 m llisos. El mateix any, va quedar primer en 200 m llisos a l’europeu celebrat a Holanda i l’any passat va aconseguir un altre bronze a l’europeu d’Alemanya en relleus 4x400 m.

MÉS INFORMACIÓ

L'olímpic Bruno Hortelano se suma a les peticions d'ajuda per a l'Espluga de Francolí

tracking