Diari Més

Televisió

Albert, el nen de Castellvell que revoluciona 'Masterchef Junior'

Les xarxes socials es van enamorar del petit de 10 anys que es declara fan de Paco Martínez Soria i de 'Cine de Barrio'

Albert, durant la primera prova de 'Masterchef Junior'.

Albert, Masterchef Junior, Castellvell CampMasterchef Junior

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició de Masterchef Junior, que ha començat aquest dilluns a TVE, ha comptat amb un protagonista indicutible. Es tracta d'Albert, un nen de 10 anys de Castellvell del Camp. I és que el jove va enamorar als espectadors i un bon exemple és mirar Twitter, on bàsicament es parla d'ell i del seu carisma.

Ja a la seva presentació va causar furor. Albert es declara fan de Paco Martínez Soria i el seu programa favorit és Cine de Barrio.El castellvellenc assegura que cuina des de sempre i que de petit sempre ajudava a la seva mare a la cuina. A més a més, confessa que el plat més difícil que ha cuinat fora del talent culinari són«verdures rostides amb moltes coses».

Durant tot el programa el petit de 10 anys va mostrar la seva simpatía i la seva retòrica. Albert es va guanyar als seus companys, al jurat i, sobretot, el públic amb els seus balls, les seves frases cèlebres i el seu coneixement per la cuina. «Utilitzo un ganivet de serra perquè amb el normal es danya la serra amb l'àcid del tomàquet. Això també ens passa amb les llimones», assegurava el de Castellvell al seu vídeo de presentació.

Albert va destacar per sobre de la resta dels seus 15 companys, ja sigui per la presentació dels seus plats davant del jurat format per Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo, o per la seva forma d'expressar-se durant tot el programa.

En la primer prova, Albert va fer un esmorzar «simple peròvariat» on va haver d'utilitzar unes taronges. Tot i que no va ser un plat molt elaborat, el castevellenc va confessarque «ésmillor fer algo senzillibé,que algo complicatique etquede fatal».

Seguidament a la prova d'exteriors van traslladar-se a Navarra, a la reserva de Sendaviva. Aquí Jordi Cruz i Albert van protagonitzar un moment molt divertit. El xef va demanar que el petit anés a donar guerra a l'equip contrari. Albert va treure de les seves caselles als aspirants rivals amb frases com «veig que ho teniu tot molt brut i sense recollir, no s'està molt bè en aquesta cuina». L'equip del tarragoní va sortir guanyador de la prova.

Ja en l'últim tram del programa, Albert va haver de cuinar el plat més complex, una pularda al vi. Tot i que no li va quedar bé del tot, el petit va soltar «a mi no m'agrada però està molt bo», frase que va propiciar les rialles del jurat. Albert es va lliurar de l'eliminació, per la qual cosadimecres es podrà un cop mésal castellvellenc en la seva essència.

tracking