Diari Més

Solidaritat

La Riumuntada continua recollint solidaritat cap els damnificats de l'Espluga

Més d'un miler de persones assisteixen al concert d'aquest divendres

Un moment del concert d'aquest diumenge a l?Espluga.

La Riumuntada continua recollint solidaritat cap els damnificats de l'EsplugaRiuada Solidària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d'un miler de persones van omplir aquest divendres la carpa ubicada a l'aparcament del Casal de l'Espluga de Francolí per participar en el gran concert de la Riumuntada, organitzat per Riuada Solidària.

A sobre de l'escenari, la solidaritat la van posar musicalment Joan Rovira, Itaca Band, Buhos, Porto Bello i Banda Neon. Els diners recaptats en el concerts aniran destinats a ajudar econòmicament els damnificats espluguins del temporal del passat 22 d'octubre.

El concert d'aquest diumenge ha estta un dels últims actes previstos per Riuada Solidària. Encara hi ha pendent la disputa d'un partit de futbol solidari entre la UE Espluga i l'Agrupació Barça, així com un sorteig amb productes cedits per particulars, establiments i entitats locals.

Les tires per poder participar en el sorteig es podran adquirir fins el 31 de desembre a diversos establiments de l?Espluga o el dissabte, 28 de desembre durant la celebració de la Cursa de la Llufa que organitza el Club Atlètic Espluguí.

Tots els productes que entre emn el sorteig estan exposats a un local del carrer Lluis Carulla, al costat de la Font de la Tendera. El sorteig es farà davant notari el 3 de gener de 2020.

Els números de compte per la recollida d'aportacions per als damnificats de l'Espluga i Montblanc continuaran oberts fins al 31 de desembre i es poden trobar al web de Riuada Solidària.

Al gener s’obriràuna altra fase amb la redacció d’unes bases perquèels damnificats puguin presentar projectes per tal de repartir els diners recollits.

Un moment del concert d'aquest diumenge a l'Espluga.

La Riumuntada continua recollint solidaritat cap els damnificats de l'EsplugaRiuada Solidària

tracking