Diari Més

Successos

Cremen dues caravanes i dues casetes en un càmping de Mont-roig

Durant l'incendi només s'han produït danys materials.

Camping Playa y Fiesta de Mont-roig.

Camping Playa y Fiesta, Mont-roig del CampCamping Playa y Fiesta de Mont-roig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat han treballat aquesta mitjanit en un incendi al Camping Playa y Fiesta de Mont-roig del Camp, situat al costat de l'N-340. L'avís ha entrat a les 00.50 hores i haurien alertat els propietaris als serveis d'emergencia després que un client de l'establiment els avisés dels fets.

La ràpida intervenció dels cossos de seguretat ha permès que el foc noespropagués a la resta de les instal·lacions. L'incendi, que ha tingut lloc a la zona d'autocaravanes, ha acabat cremant completament tres caravanes i dues casetes que ocupaven cincparcel·les del càmping. Segons ha explicat la propietària de l'establiment a Diari Més, com la major part dels materials són lona i plàstic el foc ha pres ràpidament i s'ha escampat cap als laterals.

En el moment de l'incendi, dins de les caravanes no hi havia ningú, per la qual cosa no hi ha hagut ferits.Segons ha explicat la propietària, el càmping compta amb vehicles que es troben estacionats durant tot tot l'any. Durant l'incendi només s'han produït danys materials.

Els Bombers han realitzat tasques d'extinció amb escuma fet que ha evitat la propagació a altres parcel·les. La zona ha quedat abalisada i a les 02.16 hores han donat el foc per extingit.

tracking