Diari Més

Comerç

Mercadona ja ha obert la seva botiga eficient a Vilafortuny

El nou establiment compta amb una secció de menjar preparat per emportar

El nou establiment es troba al vial del Cavet.

Mercadona, VilafortunyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona ha inaugurat aquest dilluns la seva botigaeficient a Vilafortuny, situada alvial del Cavet a Vilafortuny. La sevaoberturasuposael tancament des supermercatque la companyia tenia al carrerJosep Llimona.

El nou establiment té dues plantes, compta amb uns passadissos més amplis i un nou model de carretó de la compra i de cistell, molt més ergonòmics i lleugers.

Disposad'un nou punt d'acabat per a la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, un servei de suc de taronja acabat d'esprémer, una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, entre altres novetats.

Així mateix, s'incorpora la nova secció A punt per Menjarque ofereix un total de 35 plats preparats per emportar. Alguns d'ells es poden personalitzar com és el cas deles amanides, les pizzes o les pastes.

La plantilla de Vilafortuny s'ha mantingut i s'han generat 28 nous llocs de treball addicionals, repartits en les tres noves botigues que s'ha obert (Rubí, Manresa i Vilafortuny).

Nova generació de botigues

Lanova generació de supermercats eficients tenenun disseny totalment renovat amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Aposta també per espais amplis i diàfans, que faciliten l'entrada de llum natural, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

Pel que fa a l’aspecte mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara la millora de l'aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres. A més, disposen d’un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt més eficient.

Mercadona ha invertit a Catalunya 197 milions d'euros tant en la reforma com en l’obertura de nous supermercats amb aquest nou model de botiga. El 2017 la inversió va ser de 104,5 milions en un total de 37 supermercats (4 obertures i 33 reformes) i el 2018, de 92,5 milions d'euros en un total de 40 supermercats (5 obertures per tancament i 35 reformes), totes amb el nou model de botiga eficient

tracking