Diari Més

Vandellós

La 22a edició del Pessebre dels Estels inclou novetats per a millorar l'experiència del visitant

S’han sumat quatre escenes i s’han establert dos torns d’accés

El Pessebre dels Estels es farà els dies 22, 26, 28 i 29 de desembre a la Masia de Castelló.

Pessebre dels Estels, Masia de Castelló, VandellósCedida- Jordi Santacana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Masia de Castelló torna a la vida un any més, i ja en van 22, gràcies al Pessebre dels Estels. Enguany, aquest pessebre vivent, que es durà a terme els dies 22, 26, 28 i 29 de desembre, inclourà diverses novetats per a millorar l’experiència dels visitants. Un dels canvis més destacat és que l’Associació Masia de Castelló, entitat organitzadora de la mostra, ha establert dos torns d’accés al Pessebre, un a les 6 de la tarda i l’altre a les 7, per a distribuir els visitants.

En aquesta edició, s’hi representaran més de cinquanta escenes, quatre de les quals són noves: la d’un llaurador amb ruc, la d’una sínia manual amb una família al complet, la de l’infern i la d’un pastor de muntanya. També hi haurà un canvi de recorregut, ja que s’ampliarà el circuit, per evitar cues i perquè els visitants puguin veure totes les escenes amb més comoditat.

D’altra banda, la gran carpa que s’instal·lava a l’entrada del Pessebre estarà situada enguany a la part superior, al costat de la sínia, perquè no tingui tant impacte visual. En el lloc de la carpa, hi haurà dues casetes de venda de begudes i de menjar.

Les entrades es poden comprar online a www.masiacastello.cat o a Castelló mateix, en arribar al poble, i tenen un preu de 5 euros, per als nens d’entre 4 i 9 anys; i de 8 euros, per a la resta de públic; per als menors de 4 anys, l’accés serà gratuït. L’entrada inclou un petit berenar, que s’oferirà en la gran carpa.

Ser figurant durant un dia

A més, enguany, l’organització ofereix un nou producte, que és l’Experiència del Pessebre dels Estels, que consisteix a passar el dia al pessebre i fer de figurant com un més. Aquesta experiència té un cost de 40 euros per adult (a partir de 12 anys), 20 euros per nen (de 4 a 11 anys) i és gratuït per a nens de 0 a 3 anys. Es pot contractar fins al 21 de desembre, a través del telèfon 689017854.

Un altre dels atractius d’aquesta edició del Pessebre és el concurs d’Instagram que convoca la Regidoria de Turisme per quart any consecutiu. Les bases d’aquest concurs de fotografia es poden consultar en el web www.hospitalet-valldellors.cat.

tracking