Diari Més

Habitatge

El «banc dolent» posa a la venda 133 cases a la província de Tarragona des de 36.300 euros

La casa més cara es troba a Bellvei i costa 276.200 euros

La casa de Bellvei compta amb

Bellvei, casa, sarebSareb

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), més coneguda com el «banc dolent», ha impulsat la campanya Cases de poble, a través de la qual vol vendre 2.653 habitatge de 500 petits municipis de menys de 5.00 habitants d'arreu de l'Estat. El preu de venda és a partir de 29.000 euros, segons ha informat la societat en un comunicat.

A Tarragona,s'han posat a la venda un total de 133 habitatges d'aquestes característiques en municipis com Vila-rodona, Vilallonga del Camp, Aiguamúrcia, Blancafort, la Secuita, l'Espluga de Francolí, la Bisbal del Penedès, Creixell, Bellvei, Sarral, les Borges del Camp, Prades, Bonastre, Santa Coloma de Queralt i Sant Jaume dels Domenys.

A les Terres de l'Ebre hi ha habitatges en venda a l'Aldea, Amposta, Masdenverge, Sant Jaume d'Enveja, Móra la Nova i Flix.

Els preus van des dels 36.300 fins els 276.200 euros. L'habitatge més econòmic es troba a l'Aldea en una promoció de nova construcció de 48 metres quadrats amb una habitació i un lavabo. Mentre que el més car es troba a Bellvei i es tracta d'una casa unifamiliars de quatre habitacions, dos lavabos i 251 metres quadrats.

A Catalunya s'han posat a la venda un total de 404 habitatges. De fet, Catalunya , Castella-La Manxa (635) i Castella i Lleó (323) concentren el 50% de l'oferta.

L'objectiu de la campanya és «estimular l'activitat immobiliària en aquestes regions i municipis on el mercat evoluciona a una menor velocitat que en les grans ciutats» i «contribuir a la dinamització de la vida d'aquestes poblacions».

La Sareb ha afirmat que l'acció està enfocada a potencials compradors locals així com també a aquells d'altres poblacions que busquin «retrobar-se amb el poble familiar o, simplement, vulguin allunyar-se de les grans urbs i reconnectar amb la natura».

Els habitatges en venda es poden consultar al següent ENLLAÇ.

tracking