Diari Més

Meteorologia

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada l'alerta del Pla Ventcat

S'han registrat ratxes de vent de 123 km/h al Perelló, 117 km/h a Mas de Barberans i 105 km/h a Mont-roig del Camp

Imatge d'una dona i de dos menors caminant a Valls enmig d'un fort vent.

vent, ventcat, alerta, vallsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil de la Generalitatha donat per finalitzada la fase d’alertadel Pla especial per ventades Ventcat d'acord a la nova previsió del Servei Meteorològic de Catalunya que limita la possibilitat de ratxes fortes de vent a les comarques de l'Alt Empordà i del Baix Camp ifins a les 13 hores d'avui.

S'han registrat ratxesde ventde 123 km/h al Perelló, 117 km/h a Mas de Barberans, 105 km/h a Mont-roig del Camp i 101 km/h al Santuari de Queralt.

Des de l'inici de l'episodi i fins les 7 hores d'avui el telèfon 112 ha rebut un total de 85 trucades relacionades amb 68 expedients. La major part de les incidències han estat relacionades amb l'arbrat en zona urbana, risc de caiguda d'elements urbans o la presència d'obstacles a la calçada. La major part d'incidències s'han concentrat al Baix Camp 22, Baix Ebre 13, Montsià 5, Alt Camp 5, Tarragonès 5, Baix Penedès 5, Ribera d'Ebre 4, Garraf 4, Vallès Occidental 3 i Pallars Jussà 3. Per municipis, les trucades s’han fet des de Reus 14, Camarles 5, Valls 4, El Vendrell 4, Tremp 3, La Sénia 3, Benifallet 3, Mont-roig del Camp 3, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 2 i Roses 2.

tracking