Diari Més

Economia

L'Ajuntament d'Altafulla aprova el pressupost municipal pel 2020 de 8 milions d'euros

Es concreten les partides pressupostàries i es recupera la Participació Ciutadana que es dota en 5.000 euros

S'hi van abstenir els quatre regidors d'Alternativa Altafulla (AA), i els dos representants de Junts per Altafulla.

ple Ajuntament Altafulla, pressupost municipal, 2020Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat aquest dilluns el pressupost general per a l’any 2020 amb una xifra de 8.047.445,45 euros.Aquest ha estat aprovat pels tres grups que formen l’equip de govern, l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA-ERC), el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Ara Altafulla. S’hi van abstenir els quatre regidors d’Alternativa Altafulla (AA), i els dos representants de Junts per Altafulla.

La xifra total s’incrementa en uns 300.000 eurosarran de l’entrada en vigor del nou contracte de la recollida d’escombraries, servei mancomunat amb el Consell Comarcal del Tarragonès i que s’eleva als 1.086.000 euros, fetque ha obligat a modificar altres partides.De cara l’any vinent també s'ha recuperat la partida destinada a la Participació Ciutadana, que estarà dotada inicialment amb 5.000 euros.

Pel que fa al capítol d’inversions, l’Ajuntament comptarà pel 2020 amb una partida de 163.945,20 euros, la major part de la qual anirà destinada a l’acabament de les obres de la Violeta. Aquestes inversions es finançaran amb els propis ingressos corrents del consistori, sense dependre de finançament extern.

tracking