Diari Més

Camp Tarragona

Els Bombers reben 28 avisos per arbres i altres elements caiguts pel vent

També han hagut d'assegurar unes planxes metàl·liques del sostre d'una benzinera de Valls, d'una de Cambrils i del Mercat de Reus

Imatge d'una de les planxes que ha caigut del sostre del Mercat de Reus.

planxa metàl·lica, reus, alumini, bombers, mercat centralOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han rebut 28 avisos des de les 9 fins les 18 hores al Camp de Tarragona pel fort vent que bufa a la zona. La majoria de les sortides han estat per arbres caiguts o per d'altres elements que podien caure a la via pública.

Concretament, 17 avisos són del Baix Camp, 3 del Tarragonès i 8 de l'Alt Camp. Entre els més rellevants hi ha la retirada de duesplanxes d'alumini del sostre de la benzinera de Repsol a Valls a la T-200. Els Bombers han hagut d'assegurar dues plaques més pel perill de despreniment. Aquests han hagut de repetir el servei en una benzinera de la Via Augusta de Cambrils i al Mercat Central de Reus.

A la capital del Baix Camp, han acudit al carrer Amargura 30 perquè els vidres d'una finestra s'han trencat i podien caure a la via pública. També han fet actuacions similars a Mas Abelló i al carrer Muralla.

El fort vent ha provocat que volés un tendal i aquest quedés enganxat en una antena parabòlica al carrer Peñíscola de Reus. En aquest carrer, també ha caigut part de l'arrebossat de la façana d'un edifici del número 15.

A Mont-roig del Camp, han caigut branques d'un arbre sobre un cotxe al carrer Mèlies, tot i que no hi ha hagut ferits. Al carrer Masos de l'Aleixar, a la TV-2127 al Vendrell i a Calafelltambé han caigut arbres.

tracking