Diari Més

Societat

El Celler Clos Galena del Priorat presenta el projecte 'Art i vi' a Shanghai

Es presenta el vi 'Secrets de Casa Navàs de Reus', una de les joies modernistes d'Europa

Imatge de la presentació a Shanghai

El Celler Clos Galena del Priorat presenta el projecte 'Art i vi' a ShanghaiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El celler Clos Galena va presentar el projecte Art, Vi i Territori i l’edició especial de Vins Secrets de Casa Navàs, al històric Hotel Sant Regis de Shanghai on es va reunir el més selecte i representatiu de la societat. Hi van assistir unes 170 persones.

Representants del govern xinès, Ms. Huang Caidi, Mr.He Dongbin, el President d’Empresaris de Shanghai, Julia Mao directora del Purple Poe Galklery i Peter Zhao de Mao Space, LIQI Zhang director del How Museum, Huang Wang director de la galeria AIKE, Zoie chi i Syang Liu de l’Art Museum, el director del Museu Modernista de Shanghai i artistes i col·leccionistes de món de la pintura, escultura, música i cinema, influencers culturals, sommeliers i amants del món del vi.

Representants del consolat espanyol, de l’Institut Cervantes, de l’ICEX, la directora de cultura i exposicions de Casa Àsia, la directiva del Club Internacional de Premsa, Javier Albar, director general de l’hotel Sant Regis i Montserrat Caellas regidora de promoció de la ciutat de Reus, entre d’altres.

El celler exporta els seus vins des de fa molts anys a Xina.

Clos Galena ha escollit la imatge de Casa Navàs per fer aquesta presentació internacional, perquè el públic oriental està molt interessat en el modernisme. Casa Navàs, situada a Reus i obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, és una de les cases modernistes més importants d’Europa.

Art, Vi i Territori és un carta de presentació que condensa l’essència de la cultura mediterrània amb la col·laboració del celler Clos Galena i la galeria Anquin’s de Reus, on artistes catalans han plasmat, a les tapes de les caixes dels vins Clos Galena, el paisatge i els símbols més emblemàtics del territori, com ara les vinyes i els vins del Priorat, Reus amb el modernisme de Gaudí i Tarragona a través dels castells i el seu patrimoni romà.

Cada caixa de Secrets de Casa Navàs és un objecte cultural pintat per l’artista Josep Moscardó.

Clos Galena va elaborar una edició especial del seu vi per Reus Capital de la Cultura i de la Música de Reus, uns vins que es van presentar a Nova York, Moscou i Estocolm de la mà de Merche Dalmau, propietària del celler.

tracking