Diari Més

Successos

Mor un home a les vies del tren de Garcia

El pas del tren ha desestabilitzat l'home que ha acabat caient del pont pel qual passava

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 65 anys ha mort aquest diumenge a les 9.30, segons informa Mossos d'Esquadra, l'home estava realitzant una ruta i passava per un pont amb vies de tren quan ha caigut a la carretera C-12. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets. El succés ha ocorregut al quilòmetre 67 de la citada via.

L'home formava part d'un grup d'excursionistes que es disposaven a iniciar una ruta senderista i que s'han incorporat erròniament per un cantó de les vies on no hi ha vorera, segons les fonts del consistori. El pas del tren ha desestabilitzat l'home que ha acabat caient del pont, segons han indicat els Bombers. L'accident ha provocat el tall de la C-12 en els dos sentits de la marxa cap a les 9.46 hores i la circulació ha quedat restablerta cap al migdia.

Segons l'alcaldessa de Garcia, Blanca López, l'home que ha mort formava part d'un grup d'una vintena d'excursionistes que volien fer la ruta del GR-99. El grup s'ha equivocat a l'hora d'accedir a la ruta i ha entrat a la via del tren pel costat contrari, tot i que hi havia una tanca que els impedia el pas. En aquest tram l'espai per caminar és molt estret i, llavors, quan ha circulat el tren, l'home s'ha vist sorprès i ha caigut al buit pel pont de la C-12.

López també ha explicat que l'accés és segur per l'altre costat del pont, on hi ha l'entrada correcta. «Pot fer por passar-hi perquè quan passa el tren el pont tremola, però és segur, ja que hi ha una vorera», ha afirmat.

tracking