Diari Més

Societat

Una avaria deixa sense línia més d'una setmana un centenar d'abonats a Salou

Els veïns truquen al telèfon d’avaries i els respon un contestador des del passat 28 de novembre

Imatge d'un dels carrers afectats per l'avaria

Una avaria deixa sense línia més d'una setmana un centenar d'abonats a SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una avaria telefònica manté sense línia fixa i, per tant, també sense Internet, un centenar d’abonats de Salou des del passat 28 de novembre. L’avaria se centra en part de la urbanització Covamar i, segons han denunciat els mateixos veïns, almenys quatre carrers d’aquesta zona continuen avui sense telèfon.

Es tracta dels abonats del carrer Pablo Picasso, Viladomat, Velázquez i Lluís Companys. Telefònica assegura que està previst que l’avaria quedi resolta avui mateix, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, cosa poc probable tenint en compte que plou i hi ha previsió que la tempesta continuï demà.

Segons Telefònica, l’avaria s’hauria produït per filtracions al cablejat, provocades probablement per unes obres, i la seva reparació resulta complexa, ja que primer s’ha de trobar el tram afectat, s’ha de buidar i de deixar assecar abans de reparar. Els veïns es queixen que, quan truquen a les empreses amb què tenen contractada la connexió a Internet, el telèfon els deriva a un contestador automàtic que l’únic que fa és comunicar que la línia pateix una incidència.

tracking