Diari Més

Laboral

La multinacional Gazeley aterra a Valls amb 15 milions d'euros per una nova nau industrial

El magatzem entrarà en servei el març del 2020 i acollirà empreses del sector logístic, distribució i comerç electrònic

Imatge d'una nau de l'empresa

La multinacional Gazeley aterra a Valls amb 15 milions d'euros per una nova nau industrialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional Gazeley ha començat la construcció d'una nova nau industrial al polígon de Valls. Hi invertirà uns 15 milions d'euros, el magatzem tindrà 29.000 metres quadrats, s'anomenarà G-Park Valls i acollirà empreses del sector logístic, distribució i comerç electrònic, segons ha informat la Generalitat aquest dimecres.

Gazeley es dedica a la promoció, inversió i gestió d'actius logístics, treballa en diferents països europeus i és líder del seu àmbit. La companyia espera que les noves instal·lacions estiguin operatives el març del 2020.

La nau està dissenyada per aprofitar al màxim l’espai d’emmagatzematge amb una alçada lliure d’11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. L’edificació comptarà a més amb una certificació 'Breeam very Good', el segell que reconeix els projectes de construcció sostenible líder a nivell mundial, tal i com ha apuntat l'Incasòl.

Gazeley construeix aquest magatzem en una parcel·la del sector Palau de Reig de Dalt de Valls, promogut per l'Incasòl. Els terrenys tenen una superfície de 53.338 metres quadrats i un preu de venda de 2.826.951,63 euros.

tracking