Diari Més

Comença la construcció del tradicional Pessebre de Sorra a la Pineda

El grup escultòric es podrà visitar fins el proper 6 de gener

Els artistes estan acabant de donar forma a les figures de sorra.

El Pessebre de Sorra de la Pineda ja es pot visitar al parc del Pinar del PerruquetCrsitina Serret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set artistes provinents d'arreu d'Europa participaran en la construcció del tradicional Pessebre de Sorra alParc del Pinar de Perruquet de la Pineda. Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de construcció de les figures nadalenques. Els artistes visitants venen de Bèlgica, Holanda, Dinamarca, Portugal, Letònia i de Catalunya.

El Pessebre de Sorra tindrà unes dimensions de 200 metres quadratsde superfície i estarà format per 280 metres cúbicsde sorra, fet que suposa manipular i treballar amb més de 400 tones de sorra.El grup escultòric es podrà visitar fins el proper 6 de gener.

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat pel dia 14 de desembre, a les 12hores, unes cantades de nadales a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca. El 21 de desembre, a la mateixa hora, serà el torn dels Cantaires de la Pineda.

A més, els dies 2, 3, i 4 de gener, a les 11.30 hores, grans i petits podran deixar volar la imaginació i creativitat als tallers de Decoració per l’arbre de Nadal, Fem postals de felicitació de Nadali Xapes nadalenques, respectivament.

tracking