Diari Més

Detingut un repartidor en el seu primer dia de feina per circular sense punts i donar positiu en drogues

L'home, veí de Valls, també tenia pendent una ordre de detenció judicial emesa per un delicte de robatori amb força

Els Mossos d'Esquadra van aturar-lo en un control policial a vehicles professionals perquè circulava amb excés de pes.

mossos, control pes, constantí, valls, drogues, punts carnet, ordre detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls, va ser detingut el dijous passat per una ordre de recerca i detenció judicia,conduir sense punts al carnet i donar positiu per drogues. Els fets van tenir lloc a la TP-7225 a Constantí on els mossos estaven fent un control de pes a vehicles professionals.

Els agents van aturar una furgoneta d’una empresa de paqueteria i van comprovar que circulava amb un excés d’un 18% per sobre de la seva tara màxima autoritzada. Tot seguit, els agents van fer comprovacions amb la documentació del conductor. Aquest anava acompanyat perquè estava aprenent la ruta en el seu primer dia de feina a l’empresa. L'hometenia pendent una ordre de detenció judicial emesa per un delicte de robatori amb força. A més, no disposava de permís de conduir en vigor per pèrdua de punts.

Els mossos van realitzar-li la prova de drogues i de manera indiciària el conductor va donar positiu per diverses substàncies estupefaents. En aquest cas, la denúncia administrativa es farà efectiva quan el laboratori confirmi el positiu de drogues.

Els mossos van comprovar que al detingut li consten dos procediments anteriors per delictes relatius al trànsit, tots dos per conduir sense punts al carnet.

El detingut va passar aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking