Diari Més

Societat

El Pessebre Vivent de l'Espluga posa a la venda entrades amb horari i ofertes pels museus

La prova pilot per alleugerir cues que es va fer el 2017 amb les entrades per internet va ser positiva, i enguany s'aplicarà a tots els visitants

Imatge del forjador del Pessebre Vivent de l'Espluga.

El Pessebre Vivent de l'Espluga posa a la venda entrades amb horari i ofertes pels museusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pessebre Vivent de l’Espluga ha posat a la venda aquest diumenge 1 de desembre les entrades anticipades per les 16 representacions d’aquest any a través de l'App 'Pessebres Vivents' de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, els webs pessebredelespluga.com i a www.pessebresvivents.cat i presencialment a l'Oficina de Turisme de l'Espluga de Francolí. Per primera vegada, tant les entrades on-line, com a taquilla o anticipades a l'Oficina de Turisme tindran data i hora de visita. La prova pilot per alleugerir cues que es va fer el 2017 amb les entrades per internet va ser positiva, i enguany s'aplicarà a tots els visitants.

Acord amb el Museu del Pessebre de Catalunya i els Museus de l'Espluga

Una altra de les novetats d'aquest any serà l'obsequi a tots els visitants del Pessebre Vivent d'un val 2x1 a bescanviar per entrades al Museu del Pessebre de Catalunya, a Montblanc, al Museu de la Vida Rural de l'Espluga –on hi ha també una col·lecció de diorames de pessebres-, a la Ruta Templera i Hospitalera de l'Espluga –pels nuclis medievals on es representa el pessebre- amb realitat virtual, a les Coves de l'Espluga –ruta museïtzada sobre la prehistòria a la 7a cova més llarga del món en conglomerat on es van representar pessebres vivents des de 1967 a 1977- i a la Fassina Balanyà, antiga destil·leria d'alcohol de l'Espluga.

En paral·lel les persones que visitin aquests equipaments durant el mes de desembre rebran un val de descompte del 10% per visitar el Pessebre Vivent. A més, els dies 28 i 29 de desembre, durant l'estona d'espera a la visita, els visitants podran entrar gratuïtament al Micvé jueu situat al carrer del Mig, amb personatges de realitat virtual i part de la Ruta Templera i Hospitalera. També es repartirà gratuïtament Caldo Aneto i una torrada amb botifarra negra de l'Espluga a tots els visitants.

tracking