Diari Més

Surt a concurs públic l'explotació del bar El Grèvol de Capafonts

El termini per presentar el projecte acaba el 9 de desembre

El bar Grèvol compta amb una terrassa exterior.

bar grèvol, capafonts, licitacióGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Capafonts va obrir el passat 30 d'octubre el procés de licitació per l’explotació del bar-restaurant El Grèvol. El termini per presentar la documentació acaba el pròxim 9 de desembre. El pressupost de licitació és de 34.200 euros i tindrà una durada de quatre anys i un any de pròrroga. El primer any de lloguer els arrendataris pagaran 500 euros al mes i augmentarà els següents dos anys 50 euros fins arribar als 600 euros mensuals.

L'establiment compta amb unaterrassa i una sala polivalent. Tindrà un horari fixat a l'hivern (d'octubre a maig) entre setmanade 9 a 16 hores i de 19 a 22 hores. L'adjudicatari podrà optar per tancar de dilluns a dimecres. Divendres,dissabte i festius l'horari serà de 9a 23.30 hores. Diumenge obrirà de 9 a 22 hores. En canvi, durant l'estiu (1 de juny a 30 de setembre) s'ampliaran les hores d'apertura.

L'adjudicació es farà en funció de la proposta ofertada més alta. Laresolucióes notificarà als licitadors dins dels quinze dies hàbils següents i s’haurà de publicar al perfil del contractant.

tracking