Diari Més

La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç tindrà enguany una nit de rock

Serà un concert amb entrada gratuïta amb els grups: Arpavieja, Sabotatge, Vlack, El Primitiu i el Dj Kobain.

Imatge d'una edició passada de la Fira de santa Llúcia de l'Arboç

La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç tindrà enguany una nit de rockFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 808 edició de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç que se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre comptarà amb una nit de rock el dissabte a partir de les 22h a la sala polivalent amb una important presència de grups arbocencs. Serà un concert amb entrada gratuïta amb els grups: Arpavieja, Sabotatge, Vlack, El Primitiu i el Dj Kobain.

Aquesta edició, estarà dedicada especialment a la celebració del 25 aniversari de l’obertura del Museu de Puntes al coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila.

En aquesta edició, es realitzarà la campanya: Compra a la Fira. Per cada compra que es realitzi es donarà un tiquet i el diumenge es farà un sorteig de diferents lots de productes.

Com cada any la Fira de Santa Llúcia tindrà una vessant nadalenca i familiar molt marcada amb diferents actes de caire cultural, esportiu i musical i també activitats nadalenques per fer gaudir als més petits. La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya.

Recordem que encara resta obert el termini d’inscripció de paradistes de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç. Per a més informació o per a inscripcions de parades només cal trucar al 977 670 621 o bé enviar un e-mail a pij@arbocenc.cat.

tracking