Diari Més

Inauguren a Riudoms el primer centre de fisioteràpia i rehabilitació d'animals

Domingo Veterinaris ha obert aquest dijous el nou espai que compta amb tecnologia d’última generació

La clínica riudomenca ofereix un servei d'hidroteràpia amb cinta subaquàtica.

Domingo Veterinaris, Riudoms, clínica veterinària, centre fisioteràpia, rehabilitació animalsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de Domingo Veterinaris, ubicats a Riudoms, han presentatavuiel primer centre de fisioteràpia i rehabilitació per a animals de companyia de la província de Tarragona. Es tracta d’un centre amb tecnologia d’última generació per abordar els problemes d’artrosis, problemes de mobilitat, traumatismes, hèrnies discals, lesions esportives d’animals com gossos o gats.

Domingo Veterinaris aposta per crear aquest centre especialitzat i cobrir aquesta demanda que han detectat apostant per la fisioteràpia i la rehabilitació. El centre que s'ha obert aquest dijousestà equipat amb tot el necessari per oferir un servei de qualitat. En concret, destaca la instal·lació d’una cinta subaquàtica d’hidroteràpia, a més d’altres eines com el làser, la magnetoteràpia, els ultrasons, les pistes de propiocepció...Aquestes tècniques permeten treballar sobre el teixit muscular per tractar-ne contractures, millorar la circulació sanguinia, millorar la movilitat articular, recuperar elasticitat i flexibilitat de tendons i lligaments reeducant el caminar per a prevenir futures lesions. En concret, els gossos atletes com els que participen en el canicròs per millorar el seu rendiment.

Els propietaris interessats podran adreçar-se al centre on un veterinari especialista farà una primera visita perrealitzaruna valoració funcional de l’aparell locomotor i neurològic peradequar el tractament al pacient i així optimitzar els resultats.

La clínicaha incorporat al seu equip a Mireia Sanz, veterinària especialista amb més de 9 anys d’experiència com a fisioterapeuta i certificada per la Universitat de Tennessee (EUA).

Actualment el centre disposa de 100m2 destinats exclusivament a la fisioteràpia i la rehabilitació amb la intenció d’oferir un servei de qualitat i esdevenir centre de referència de tot el Camp de Tarragona.

tracking