Diari Més

'Al sostre' tanca la programació teatral del Deprop del Morell

La cita és dissabte 30 de novembre a les 21 hores al Teatre-Auditori del municipi

Imatge d'una escena de 'Al Sostre'

'Al sostre' tanca la programació teatral del Deprop del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor. Un bon dia, el geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes molt qüestionables, i endur-se’n tots els elogis.

Secretament, en Lapo i en Loti tornen a la Sixtina per venjar-se per haver-los deixat sense feina. Però quan vegin el que ha fet el mestre, el seu pla canvia... Ah! I el Papa també hi té alguna cosa a dir.

Aquesta és la divertida sinopsi d’una comèdia escrita per Nigel Planer i interpretada per Pau Ferran i Oriol Grau que, de ben segur, farà passar una molt bona estona al públic que s’animi a omplir el pati de butaques.

La cita per veure Al sostre és dissabte 30 de novembre a les 21 hores i al Teatre- Auditori. Les entrades anticipades costen 5 euros, mentre que a taquilla es poden adquirir a 8 euros.

L’obra tanca la tercera edició del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi. Una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament que té per objectiu «posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals», indica una de les regidores, Mònica Casas.

Justament, «la professionalització és un dels aspectes que ha destacat en la programació d’enguany que, de setembre a novembre, ha presentat des de propostes familiars fins a espectacles molt adults», assegura Maria Jesús Valldosera, també regidora de Cultura i Festes. En total, set muntatges de companyies d’aquí o que, d’una manera o altra, tenen un lligam amb el nostre territori.

tracking