Diari Més

Societat

Una vuitantena de treballs opten als Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

La gala serà al Pati del Castell de Torredembarra, a les 20 hores

D'esquerra a dreta: Josep Bertran, Coia Ballesté

Premis Periodisme Mañé i Flaquer, torredebarra, repsolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 81 treballs opten a proclamar-se guanyadors d’alguna de les tres categories de la XXXII edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que es lliurarà dissabte a Torredembarra. La gala, que se celebrarà alPati del Castell,la conduirà l’actor Fermí Fernàndez i el músic Roger Conesa.L’objectiu dels guardons és reforçar les comarques del Camp de Tarragona com a escenari d’interès periodístic en totes les seves vessants i potenciar la qualitat del periodisme que es fa al territori.

Els Premis estan organitzats per l’Ajuntament de Torredembarra, la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i Repsol, com a patrocinador.

A la categoria Periodisme Camp de Tarragona, dotada amb 8.000 euros s'han presentat 16 treballs. Latemàtica ha de circumscriure’s al Camp de Tarragona en qualsevol dels seus àmbits.

Pel que fa a la categoria de Periodisme Turístic, que compta amb una dotació de 6.000 euros en metàl·lic i el compromís de l’Ajuntament de Torredembarra d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre la vila per ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català, enguany s’han rebut 42 propostes de diferents parts del món.

Finalment, 23 treballs seran objecte de deliberació a la categoria de Comunicació Local, l’àmbit territorial del qual s’ha ampliat més enllà de Torredembarra i el Baix Gaià a qualsevol dels municipis del Camp de Tarragona. La dotació econòmica d’aquest premi és de 3.000 euros i només hi opten periodistes que treballen al Camp de Tarragona.

L’Ajuntament de Torredembarra dedicarà aquesta celebració a la memòria del jove periodista torrenc Xavi Zaragoza que va morir la passada primavera. L’entrada a l’acte és lliure i gratuïta.

tracking