Diari Més

Costa Daurada

El grup Ohtels de Salou assumeix la gestió de La Hacienda de la Pineda

Amb la nova incorporació el grup hoteler ja ostenta 17 allotjaments a tot el territori espanyol

La cadena hotelera gestionarà el Gran Hotel La Hacienda, ubicat a la playa de la Vila-seca

Gran Hotel La Hacienda, ohtels, pinedaOhtels Hotels&Resorts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup hoteler Ohtels, Hotels &Resorts, amb seu a Salou, ha sumat un nou establiment, el Gran Hotel La Hacienda que passarà a denominar-seOhtels La Hacienda.El grup, que va néixer com a cadena hotelera familiar l’any 1987 a Salou amb la construcció de l’hotel Belvedere, ha tancat un acord amb la propietat de l'hotelubicat a la Pineda per assumir la seva gestió.

Amb la nova incorporació deOhtelsLa Hacienda, la cadena hotelera ja ostenta 17 allotjaments a tot el territori espanyol, 8 a la Costa Daurada i 9 a Andalusia i continua amb el seu pla d'expansió focalitzat en el turisme familiar vacacional en aquestes dues zones.

La cadena hotelera incorpora La Hacienda sent el desè hotel de quatre estrelles al seu portfoli, a més dels set que té en propietat. L'establiment compta amb 260 habitacions i suites i un servei wellness. També compta amb un extensa oferta dintre del turisme esportiu amb el camp de golf Lumine.

Sobre la nova incorporació de la cadena, EduardFarriol, president deOhtelsassegura «estem molt contents de sumar el nostre vuitè hotel en la CostaDaurada, un dels punts d'ubicació estratègics de la cadena». Amb aquest la cadena vol «reforçar el posicionament en la CostaDauradai en el públic familiar és una de les nostres prioritats».

tracking