Diari Més

Policial

Detingut un home per un robatori amb violència a Roda de Berà

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local arresten dues persones més per ordres de recerca i detenció judicials

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, mossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Roda de Berà, van detenir entre els dies 20 i 21 de novembre dos homes i una dona de 19, 26 i 43 anys i de nacionalitats espanyola i holandesa. Els detinguts, sense cap relació entre ells, van ser arrestats per diferents delictes, dos d’ells per dues ordres de recerca i detenció judicials i l’altre per un robatori amb violència.

Els Mossos d’Esquadra, amb la participació de diferents unitats del cos i amb la col·laboració d’agents de la Policia Local , van muntar aquesta passada setmana un dispositiu policial amb l’objectiu de prevenir fets delictius a la zona.

El dispositiu d’ambdós cossos policials va consistir en intensificar els controls en el municipi i les vies interurbanes properes amb la finalitat d’identificar persones i vehicles sospitosos d‘estar relacionats amb il·lícits penals.

La primera detenció es va realitzar el 20 de novembre al centre de la localitat quan els agents van identificar un home a qui li constava una ordre de recerca i detenció judicial.

La segona de les detencions també va tenir lloc la tarda dimecres amb la localització d’un home que va cometre un robatori amb violència en un domicili de Roda de Berà. Els fets els va perpetrar el 14 d’agost i, al veure’s sorprès pels propietaris, va agredir la propietària provocant-li una fractura en una extremitat. Del domicili va sostreure rellotges d’alta gamma i diners en efectiu.

La darrera de les detencions es va produir dijous 21 en un control de trànsit a l’N-340. En el dispositiu es va identificar una dona qui tenia vigent una ordre de recerca i detenció judicial.

Els dos detinguts a qui li constaven les ordres de detenció judicials van quedar en llibertat amb càrrecs i el detingut per robatori amb violència va ingressar a presó per ordre de l’autoritat judicial.

tracking