Diari Més

Successos

Protecció Civil investiga l'aparició d'unes olors a la zona del Polígon Sud de Tarragona

Els treballadors d'algunes empreses s'han confinat durant una estona durant la incidència

El 112 ha rebut set trucades alertant de les olors.

polígon sud tarragonaProtecció Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil juntament amb Bombers de la Generalitat i Mossos d'Esquadra han fetcomprovacions a la zona del Polígon Sud de Tarragona per esbrinar l'origen d'unes olors que han aparegut a la zona. Diverses trucades al 112 cap a les deu del matí han alertat als serveis d'emergència els quals s'han mobilitzat a la zona.També hi col·labora l'Ajuntament de Tarragona i la Policia Local de Vila-seca.

Des de Protecció Civil no han demanat el confinament dels veïns de les poblacions properes, ja que asseguren que la presència de les olors «ha anat a menys». Els treballadors d'algunes empreses del polígon i del Port de Tarragona s'han confinat arran de la incidència.

Des del CECAT de Protecció Civil estan en contacte amb les empreses de la zona per si han tingut alguna incidència i estan intentant esbrinar d'on provenen les olors. Des de Protecció Civil asseguren que cap a les 11 hores la situació s'ha normalitzat, ja que les medicions que s'ha fet a la zona no han donat positiu a cap producte.Cap empresa ha confirmat que hagi patit cap incidència a les seves instal·lacions.

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha confirmat a través de les xarxes socials que les olors provenen d'una petita fuita d'amoníac i clor tot i que, Protecció Civil no ho han confirmat.

Quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han mobilitzat preventivament, però no han hagut d'atendre a ningú i ja s'han retirat.

Per tal de dur a terme les comprovacions a la zona, s'ha tallat la carretera C-31B al quilòmetre, tot i que a les 11.03 hores ja s'ha reobert. També s'ha tallat el trànsit de la TV-3146, durant una hora.

tracking