Diari Més

Successos

Salou pateix tres robatoris amb força a negocis en una mateix nit

Els lladres van entrar a una botiga de roba del carrer Ciutat de Reus, una perruqueria de la Via Roma i una clínica dental

Imatge de la botiga de roba amb la porta forçada

Salou pateix tres robatoris amb força a negocis en una mateix nitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribar, forçar la porta i endur-se la caixa registradora i alguns dels objectes que es trobaven a l’abast. Tres negocis de Salou van ser objecte de robatori amb un modus operandi semblant, en almenys dos d’aquests, la matinada del passat dimecres, 13 de novembre.

Els lladres van entrar forçant la porta a una botiga de roba del carrer Ciutat de Reus de Salou, a una perruqueria de la Via Roma ubicada a pocs metres del primer establiment, i a una clínica dental. Tant a la botiga de roba com a la perruqueria, els propietaris es van trobar, l’endemà, els vidres de la porta trencats. Als dos establiments comercials es van emportar la caixa enregistradora.

«Tinc dues portes i van rebentar-les totes dues així com un tros d’aparador. Es van emportar el calaix de la caixa enregistradora, on només hi havia el canvi per l’endemà. També van agafar un assecador de mà, un parell de planxes pel cabell, una pistola etiquetadora i cinc o sis pots de perfum», explica Marta, la propietària de la perruqueria Rulos, ubicada al número 4 de la Via Roma de Salou.

La perruquera sospita que el robatori es va produir passades les dotze de la nit de dimarts, ja que el comerç amb què comparteix vorera tanca cap aquesta hora. Tanmateix, el lladre o els lladres devien actuar amb molta rapidesa donat que, «a banda de perruqueria, som botiga del cabell i es podrien haver emportat moltes altres coses», diu Marta.

La propietària d’aquest establiment va rebre l’avís d’una clienta que, en passar al matí, va trobar-se els vidres trencats del local.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’un altre establiment que havia estat objecte de robatori a dos quarts de nou del matí. A escassos metres de la perruqueria Rulos, A una botiga de roba del carrer Ciutat de Reus el lladre o els lladres van rebentar la porta de vidre del local fent palanca i hi van entrar. En aquest cas, es van endur també com a botí els diners de la caixa i es desconeix si van sostraure algun altre objecte de valor.

Els mateixos botiguers han confirmat que durant aquella mateixa nit una clínica dental va patir també un altre robatori amb força.

tracking