Diari Més

Trànsit

Deu radars del Camp de Tarragona pateixen actes vandàlics durant la matinada

Tres d'ells situats a Reus, Vila-seca i la Selva del Camp han estat cremats

El radar de la C-14 a Vila-seca ha estat un dels afectats.

radar, c-14, vila-seca, la plana, reusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu radars de control velocitat de diverses carreteres del Camp de Tarragona s'han vist afectats des del vespre de dilluns fins la matinada de dimarts per actes vandàlics. Alguns d'ells han aparegut amb els vidres trencats, amb les càmeres colpejades, hi han llançat líquids o pintura i tres d'ells han estar cremats.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, tots ells són radars fixes i durant les properes hores es repararan.Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'identificar l'autor o presumptes autors dels fets

Tres radars han estat cremats i els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar amb una dotació en cada cas. Els focs es van produir entre les 22.24 i les 23.11 hores als sistemes de control de velocitat situats a laT-11 a Reus, a la C-14 a Vila-seca i a la C-14 a la Selva del Camp.

Entre els altres radars afectats hi ha el de l'N-340 a Mont-roig del Camp, el de la C-37 a Valls, el de l'N-240 a Montblanc, el de la T-310 a Montbrió del Camp i el de la TV-3141 a Cambrils.

tracking